I MITT HEM

Det här med tidsplaner...

Fotografering - Min hobby. Permalink0
Jojo. Ikväll kunde jag inte hålla den, klockan är nu två och jag laddar fortfarande upp bilder på hemsidan. Har inte ens hunnit börja med dagens skörd, det får jag ta i morgon. Hur kan tiden bara rinna iväg från mig? Jag har haft en fotografering idag på FM, sedan ägnade jag mig åt mitt kontaktpersonsmannaskap ett par timmar, och så handlade jag och sedan for jag hem.

I morgon ska jag leverera bilder, hälsa på pappa och mamma med alla barn en stund, sedan hem och packa till Elis som ska på hajk med scouterna. Därefter åka med en av mina bästa vänner och se Annabelle på bio, kanske äta lite go´ mat ute och sedan ska jag väl försöka hem och sova ikapp lite. Theo vaknar om fyra timmar, åhh jag måste bara i säng så fort bilderna ligger uppe.
 
Äsch, det får bli det enda jag plitar ner här. Ska gå ut med Sonya en kvällskissning också, hon väntar hela kvällarna (nätterna...) när jag sitter här och så tror hon att det blir utgång så fort jag reser mig upp.

Skitproduktivt.

Allmänt Permalink0
Ja, herregud vad jag speedat i fyra timmar nu, linserna börjar torka fast i ögonen. Fyra jobb är slutförda och uppladdade på hemsidan. En fotobok har gått till tryck. Känns fantastiskt skönt. Jag är så trött om kvällarna att det är svårt att få något gjort efter nio när det lugnat sig här hemma, jag har inte den självkontrollen att jag kan "komma igång" när kroppen väl kommit in i kvällslunket. Men ikväll somnade Theo tidigt, jag utfodrade snabbt barnen med popcorn vid TV´n och sedan satte jag mig här och har suttit sedan halv åtta. Riktigt skönt. Nu värker dock ryggen och min högra axel så det börjar bli dags att avrunda med en hundpromenad.
 
I morgon vabbar jag också. Var helt säker på att jag skulle kunna jobba, men sedan kroknade Theo ganska snabbt på FM. Rödögd och blossig om kinderna, men ingen feber. Konstigt. Får bli en lugn dag med ännu mera evighetsplock och tvättande.

 
Godnatt!
 

Vabbish.

Mina barn Permalink1
Hemma med en snorproducerande liten ettåring idag. Jag hann bara möta honom i går eftermiddag, sedan frågade jag Björn om Theo var mosig. Men nä, han hade varit ledsen innan jag kom hem, därav rödögdheten. Fast efter fem minuter så tempade jag lilleman, och jovisst var det feber.
 
Dock mådde han prima hela morgonen, jag kände att jag kanske överreagerade men sedan så hämtade han en nalle, satte sig i mitt knä medan jag skrev listor till jultidningarna, och så somnade han på studs. Klockan tio. Inte likt honom. Han sover fortfarande, jag låter honom göra som han vill idag. Vi hade dock tänkt ta en promenad ner på stan, men det hoppar vi nu. Theo vill dock ut. Han stor vid fönstret när regnet smattrade som värst, och så bankar han och vill ut. Ut och plaska i vattenpölarna. Kanske blir en promenad upp till skolan när killarna slutar sedan, det kan vara lagom.
 
Jag ska väl inte jobba egentligen, men jag har slutfört en fotobok och sitter och kategoriserar bilder från gårdagens "löpande band-fotografering", jag blir lite rastlös när jag går hemma och jag kan ju i alla fall småfixa lite medan Theo lurar i rummet bakom mig. Gårdagen var det bästa och smidigaste jag gjort. En heldag vid Yxtaholms Slott, bokningar en gång i timmen från tio till fyra. Jag behöver inte åka kors och tvärs och fick höstens alla jobb avklarade på en dag. Det var så jäkla fint ute trots att det var mulet, jag bara längtar efter att få sätta tänderna i alla bilder.
 
Nu ska jag ner i tvättstugan en snabbis, jag har fått tvätta samma maskin tre gånger för jag har antingen glömt eller inte haft tid just då. Men nu så.
 
 
En bild från när jag satt och väntade på kunder. Blev en kvarts väntetid mellan varje fotografering, vilket var perfekt för att hinna ta en kopp kaffe och urvalssortera bilder.
Till top