I MITT HEM

Ultraljud.

Allmänt Permalink0
Många såg säkert den här bilden på Facbook/Instagram igår. Det är svårt att se vad det föreställer, men det är i alla fall bebisen som sträcker huvudet bakåt. Den sprattlade och gojsade så det var helt omöjligt att få till någon bättre bild. Barnmorskan var så mån om att jag skulle få en fin bild med hem att visa barnen, så hon höll på länge och bökade, men det blev inte bättre än såhär.
 
Hon lät så besviken när hon konstaterade att det blev en pojke till. Jag blev jätteglad över att bebisen var så frisk och sprattlade och var alldeles jättepigg. Att det sedan var en pojke visste jag ju redan, till 50% i alla fall ;)
 
 
Nu känns det aningens verkligare att det verkligen ska bli en bebis till. Men jag är fortfarande tveksam, eller, det känns overkligt att det ska bli en tredje liten grabb här hemma. När jag skrev in mig i december frågade jag om de verkligen litade på att jag VAR gravid, för jag trodde det knappast själv. Trots allt illamående. Och det känns lite så fortfarande, trots att den lilla deklarerar sin närvaro ganska ofta nu för tiden. Det ska bli så spännande att träffa den lilla och det är ju alldeles förfärligt att det är så länge kvar.
 

Snuskigt bra.

Allmänt Permalink0

Åhh jag är på snuskigt bra humör idag. Egentligen skulle jag vilja åka och hälsa på folk, fika med någon vän eller ta en långpromenad med hundarna. Men jag kommer vara fast med papper och annat elände i eftermiddag. Sådant behöver göras, och jag hatar det lika mycket varje gång.

Men jag ser fram emot morgondagen. Ultraljud i morgon förmiddag, och möte med överförmyndaren på eftermiddagen. På torsdag är jag ledig med Alvin, då ska vi till BVC på femårskontroll, och efter det ska jag en supersnabb sväng till Eskilstuna och säga upp (förlänga om jag får en billig deal dock) mitt jobbtelefonabonnemang. Och så ska jag och Björn på bankmöte på kvällen. Himla farande.

Nä, nu ska jag knalla ner och se om jag får tag i någon kul bok på bokrean. Jag har inte förhandskollat ett enda dugg, så jag vet inte vad som finns. Några romaner, kanske någon bok av Fredrik Backman och så lite bak/brödböcker ska jag kika efter.

Trevlig dag :)

Allmänt Permalink0
Idag har varit en sådan bra dag. Jag har jobbat, och sedan varit på skolan där Esther skulle vara med på femmornas elevens val, och gå en hundpromenad. Medan jag stod där i solen kom Elis förbi och hejade, och gick sedan iväg. Och så kom han tillbaka, gråtandes, och var så besviken över att inte få följa med hem. Så jag stuvade om lite i planeringen (Björns planering egentligen, för han blev tvungen att sluta tidigare), och så tog jag med Elis hem. Nu har vi fikat med mjölk och kakor, och strax ska jag handla och hämta Alvin. Allt det skulle Björn ha gjort, men i och med att han måste sluta tidigare så hinner han inte det. Nåväl, det innebär ju lite extratid med barnen för min del. Inte så tokigt :)
Till top