I MITT HEM

God kväll, bloggen.

Allmänt Permalink0
Ikväll är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag sover så himla bra på nätterna, eller ja, jag får gå upp ett par gånger och kissa, men jag somnar om inom ett par minuter, så jag kan inte skylla på sömbrist. Jag försöker dessutom att inte sova "för mycket", för det kan man ju bli tröttare av, men just såhär på kvällen är det som om kroppen liksom ger upp. Jag är otroligt trött i varenda led, ryggen värker och magen är spänd och hård och ögonen liksom går igen. Då är det bara en tupplur som fungerar, gärna ett par timmar. Sedan är jag "fit for fight" ett par timmar igen, innan det är läggdags på riktigt. Det är inte så roliga kvällar för min del.
 
I morgon ska jag på kontroll på MVC igen, hoppas-hoppas att blodtrycket är okey. I så fall kan jag börja räkna ner, på ett positivt sätt.
 
Nu ska jag sätta igång med lite dammsugning och dukning, sätter jag mig still så "stelnar" jag, och då blir det stört omöjligt att komma igång igen.

God morgon, bloggen.

Allmänt Permalink0
Den här morgonen började med ett hundslagsmål. Jag ser alltid när det är på gång, Polly och Sonya går liksom runt varandra och fräser "Blängde´ru på mig eller!?" *tramp-tramp-tramp* *fnös du just åt mitt håll!?" *tramp-tramp-tramp*. Till sist råkade Sonya komma lite för nära Polly och pang, så var slagsmålet i full gång. Det gäller att vara snabb och hinna dra undan Sonya i svansen, och Polly i nackskinnet. Sedan platsa båda två och efter det reda ut kaoset som slagsmålet ofta bär med sig. I dag blev jag biten i armbågen av Sonya, oftast brukar jag få småbett i underarmarna av Polly som liksom biter i allt rumt omkring sig. Polly är så himla kaxig och fattar inte att Sonya mycket väl kan göra henne riktigt illa, ibland är jag så sugen på att låta dem reda ut det där själva, men det är för stor storleksskillnad på dem att det ska kunna sluta med endast småsår.
 
Nåväl.
 
Nu ska jag utfodra familjen och sedan väntar en slödag här hemma. Jag ska inte lämna hustomten förutom när hundarna får promenader. Eller ju, nu kom jag på att vi ska fira barnens kusin i Katrineholm, men det är inte förrän i eftermiddag. Tills dess ska jag inte göra en knop i onödan.

God förmiddag, bloggen.

Allmänt Permalink0
Jag blir så trött på tekniska saker. Gräsklippareländet fungerar inte och bilskrället har åter igen börjat krångla i tädningen, det bara klickar när man ska starta och så händer ingenting. I går tog det mig dryga fem minuter att få den att starta på ICA-parkeringen, och killarna var ensamma hemma. Lite stressande och fem minuter är mycket när man inte vet om Alvin gör upp eld i TV-rummet.
 
Undrar om det är ett tecken, att jag ska hålla mig hemma idag och inte klippa något gräs? Hrm. Ska i alla fall plocka upp grästrimmern jag köpte och sedan prova den. Så jag får något vettigt gjort. Kanske plantera lite nya rädisor eftersom mina gamla redan är uppätna.
 
Ja, sedan ska jag sitta i solen. Eller skuggan. Och läsa. Lyssna på Sommar och försöka se till att mina barn inte slår ihjäl varandra, de är lite hetsiga idag.
 
Jag startade dagen på det sämsta sättet, jag tänkte mig inte för utan smakade lite av Alvins juice till frukosten, och i samma stund som jag svalde kom jag på hur dumt det var. Nu har jag sådan halsbränna att jag inte vet vart jag ska ta vägen, åh fy sjutton jag hatar det här *grinar*.
 
Nåväl.
 
Ha en ytterst najsig dag hörni :)
Till top