I MITT HEM

Supereffektiv.

Allmänt Permalink0
Ja, ikväll har jag haft ett riktigt flow. Theo sover och jag jobbar undan allt jag kan. Skrivit ut lite inför deklarationen, svarat på mail, slutredigerat bilder och laddat upp på hemsidan, uppdaterat mitt avtal för bröllopsfotografering (träffar vårens/sommarens första par i morgon - whieee). Ja, massor har jag hunnit med.
 
Nu ska jag åter igen inta TV-soffan. Resten av familjen är i Skebokvarn och ser på brasa, men jag nnjuter av att vara hemma. I värmen.
 
 

Kvällsrutiner som går åt skogen.

Allmänt Permalink0
Vi har varit hemskt bortskämda med att Theo varit så lätt på kvällarna. Men sedan han slutade med napp har det liksom blivit värre och värre. Han kommer inte till ro, han vaknar hundra gånger på kväll (och natt!) och står upp och skriker i sängen. Det märks att något inte varit bra. Välling gillar han inte, han får gröt som sista mål strax innan sju men ändå har det varit riktigt jobbigt sista veckorna.
 
Men de två sista kvällarna har jag "gett upp". Tänkt att han kanske bara är piggare helt enkelt, och inte behöver sova klockan sju. Han har fått lekt på som vanligt, dock till strax efter åtta istället för strax innan sju, och *peppar - peppar* så verkar det fungera. Både igår och idag har han stoppats i säng när han knappt kan sitta upp längre. Och det har fungerat. Han somnar, och ligger kvar. Hoppas det här fungerar nu, han är så "i farten" hela dagarna så det kanske är någon av alla faser de går igenom.
 
Just nu sitter jag och pysslar med min Facebooksida. Jag har skaffat ett Instagramkonto till mitt företag, just för att kunna skilja lite på vilka fotografier jag lägger ut. Men jag får det inte att fungera, Facebook kopplar fel  Instagramkonto till företagssidan, och jag verkar inte kunna ändra på det. Surt.
 
 
Lite uppdaterat på min sida :)
 

Blommor och bin.

Allmänt Permalink0
Theo fick nosa på lite körsbärsblom i går eftermiddag. Precis som alla andra älskar jag de rosa små blommorna.
 
 
Min dag idag var uppstyrd minutiöst, lämna barn, åka till Eskilstuna och fota samt handla present till Elis, hämta barn, byta bil, köra möbler... Hela huvudet var fullt av tider att passa. "Om jag åker fem över åtta är jag i Eskilstuna strax innan nio, då kan jag fota till max elva, sedan ner på stan och handla och åka hem senast tolv. Åker jag tolv är jag i Mellösa och kan ta Theo kvart i ett, då hinner jag hem till Björn som måste börja jobba ett". Just nu är allt ovanstående klart. Phew. Stora killarna har tjaffsrejs, de sitter i samma rum och gnäller och småkivas och bråkar och kommer varannan minut ut till mig och meddelar vad den andra sagt eller gjort. Jag själv har precis fått Theo att somna i vagnen, så jag ska se om jag kan hinna göra första utvalet av bilder från idag. Det var en hemskt vaken bebis jag fotade.
 
Näpp. Det blev inget av med något bildfix. Barnen smet ut och väckte Theo, så nu ska jag sätta dem i jobb istället. Grr!
Till top