I MITT HEM

Sover han? Sover han? Jaaaa!

Allmänt Permalink0
NU kan jag beta av min lista. Wohooo!
 
(ska bara tömma och återfylla diskmaskinen först, rasta vovvarna, se till att alla omaka strumpor får sin lyckliga hälft tillbaka, skriva matlista och eventuellt sveva en tur med dammsugaren. Sen så!) (evigt optimistisk)
 
Ett litet collage från gårdagens halloweenkalas som Elis hade. Lyckat!
 
Fingrar gjorda av "fingers"-kex med marsipan över och mandlar som naglar.
Gravstenar i trolldeg, silversprayade och borstade med svart och grön färg.
Chokladmumier med kristyr i skedar.
 

En glögg, en bebis och något på TV.

Allmänt Permalink0
Mer behöver jag inte ikväll.
 
 
Theo har hållt sig vaken och nöjd medan Elis gjort honom sällskap på golvet, Elis med sitt Halloweenpysslande. Men så snart Elis går därifrån så vill inte Theo ligga kvar. Det är kul att se att Theo är så uppmärksam på sina syskon. Flera gånger idag har han skrattat sådär gott och länge, som spädisar kan göra när de blir mer medvetna. Sista gången var när Elis och Alvin busade tillsammans, och Theo råkade höra dem. Oj vilket ljudligt skratt han fyrade av. Just nu ligger han och ljudar till babygymmets figurer, ljudar och fäktar. Fast nu ska jag äntligen låta honom hoppa i säng. Tror han har längtat. Jag och Elis ska se något på TV en stund, Björn och Alvin är och grejar i verkstan, bäst att de passar på när Alvin får vara uppe länge.

Kris och katastrof.

Allmänt Permalink0
I Theos kropp är klockan halv sex nu, och det är rena rama misshandeln att försöka hålla honom vaken. Vintertid ställer till saker. Så här dags vill han äta kvällsmålet (dvs maniskt snuttande i kanske en kvart) sedan läggas i sin säng och sova 11 timmar. Ve den som vill hålla honom vaken. Så jag är lite velig just nu, om jag ska låta honom somna strax, eller om jag ska pina honom uppe ett tag till. Men det lutar åt det första.
 
Nadan är lite bilder från Björns helgshopping. Jag åkte till Julita med Theo, Elis och mormor och morfar. Alvin och Björn åkte och köpte en lövsug.
.
 
 
 
 
Till top