I MITT HEM

Badbusar.

Allmänt Permalink0
Tänk att det är så kul att bada. När Alvin var liten och kolik/missnöjesskrek så var just badet det enda som hjälpte, det var sköna minutrar för både honom och oss när han äntligen var nöjd. Och det har fortsatt, än idag älskar han att bada och greja med vatten, både i badhuset, utomhus och i duschen. Och så gillar han att bada med Theo också, fast Theo skruvar sig ur badbaljan så man får passa honom precis hela tiden.
 
 
Jag har lämnat barnen på skolan nu, och varit ute på en timmespromenad med Theo och Esther, men ska hålla mig hemma nu då sotaren ska komma. Mellan 10-12, så jag lär väl gå här hemma och vanka och inte veta vad jag ska företa mig tills han har varit här. Theo hade jag satt utanför i vagnen då han inte somnade men såg trött ut, Sedan satte jag mig och skulle betala räkningar. 45 minuter senare gick jag ned för att bädda om honom då det varit så tyst länge, men då var han fortfarande vaken, satt bara med stora ögon och tittade på allt, och gav ett glatt "hrmm!" ifrån sig när han såg mig. Så nu sitter han här och leker på golvet istället, fast trött är han. Han luktar kräks så jag skulle behöva bada honom, men pannan är avstängd nu så det får vänta lite.
 
Igår hade vi fotocirkel igen. Det är så kul att se vad alla lyckas - och inte lyckas - med, det är svårt i början med alla nya begrepp men det brukar lossna vartefter man håller på. Ofta törs man inte prova, och testa sig fram med en ny kamera, man är rädd att ställa in något som inte går att få ordning på sedan. Jag önskar att jag hade fått gå något liknande när jag köpte min mellanformatskamera. Å andra sidan har jag aldrig varit rädd för att prova mig fram heller. Men det är ganska mycket värt att få hjälp med tekniken, och bli pressad att försöka använda olika funktioner. Det är så lätt att man skjuter upp saker annars, och så blir själva fotograferandet aldrig av trots att man har en bra kamera hemma.
 
Nåväl. Jag ska sammanfatta gårdagen nu, och se om jag hinner maila iväg det till alla. Sedan är det ju fredag idag, vilket innebär svensk husmanskost (tacos...) framför TV´n på No. 17. Kompletterat med kanske en hyrfilm och lite popcorn. Helgen står ganska oplanerad för min del. Björn ska ta Alvin och farfar med sig till Eskilstuna och kika på något med bilar/fordon på lördag. Åhh jag la det inte på minnet vad det var men det lät som något som skulle kunna intresserad dem. Jag, Theo och hans mormor åker eventuellt till Västerås på söndag, IKEA är destinationen. Vi fick inte tag i allt vi skulle ha sist. Och Theo är sugen på köttbullar och mos, det satt fint förra gången vi var där.

Hoppas ni alla får en fantastisk helg i alla fall, kram på er <3
 
 
Till top